Αρχική σελίδα

Διαδικτυακές εκδηλώσεις και συνέδρια

Αναπτύξτε τις εκδηλώσεις σας ψηφιακά

WEBINARS

Μια cloud-based πλατφόρμα για εκπαιδευτικά σεμινάρια, σχεδιασμένη να προσαρμόζεται στις ανάγκες και την εταιρική σας εικόνα

Περισσότερα

WEBCASTS

Δημιουργήστε επαγγελματικής ποιότητας διαδικτυακές εκπομπές για χιλιάδες συμμετέχοντες με υψηλής ποιότητας webcast πλατφόρμα

Περισσότερα

WEB CONFERENCES

Μεγιστοποιήστε την απόδοση της  επένδυσης σας (ROI) με διαδικτυακές εκδηλώσεις πολλαπλών συνεδριών και συνδεθείτε με ακροατήριο σε όλο τον κόσμο

Περισσότερα

Μετάβαση στις διαδικτυακές εκδηλώσεις

Με την ακύρωση των φυσικών εκδηλώσεων, είναι απαραίτητο να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και να εξελίξουμε τις δυνατότητες μας. Τώρα είναι καιρός να αξιοποιήσουμε τη μακροχρόνια εμπειρία μας και να προσαρμόσουμε τη στρατηγική μας και τις τακτικές υλοποίησης σε εικονικές εκδηλώσεις.

Η μετατροπή των προγραμματισμένων φυσικών σας εκδηλώσεων σε αντίστοιχες διαδικτυακές είναι ο καλύτερος τρόπος για την διατήρηση της επαφής με το κοινό σας και της συμμετοχής του στις δραστηριότητές σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες των διαδικτυακών εκδηλώσεων ή επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε την online εκδήλωση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαχείριση των διαδικτυακών εκδηλώσεων

Η PRideworks παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον σχεδιασμό των εκδηλώσεων σας, την ενίσχυση της συμμετοχής του κοινού σας και τη μείωση του κόστους διαχείρισης.

Στην ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης εκδηλώσεων περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα εργαλεία για on-line εγγραφές συμμετοχής, email marketing και surveys, ενεργοποίηση χορηγικών πακέτων, εφαρμογές μέσω κινητών (smartphones) για συμμετοχή των συμμετεχόντων σας σε κάθε σημείο επαφής.

Βραβευμένες ψηφιακές λύσεις και εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα

Σε σύμπραξη με την Μdata ενσωματώνουμε ψηφιακές λύσεις και εφαρμογές κινητών τηλεφώνων. Δημιουργούμε εξειδικευμένες εφαρμογές και προσφέρουμε επιτόπια υποστήριξη σε κάθε σας βήμα, για την ανάδειξη του προϊόντος / υπηρεσίας σας και την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων, στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας. Δείτε τις δυνατότητες του Event Mobile App στο: app4events.eu

Δυνατότητα λειτουργίας με εικονικές πλατφόρμες συσκέψεων όπως:

Αναπτυχθείτε με τα Webinars

Τα διαδικτυακά σεμινάρια μπορούν να γίνονται ζωντανά (live), κατά απαίτηση (on-demand) ή συνδυασμός και των δύο και αποτελούν μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση για τη δημιουργία νέων πελατών, την κατάρτιση και την συνεργασία με τους πελάτες κ.ά.

Χρησιμοποιείστε πλούσιο περιεχόμενο με βίντεο, συνδέσεις, γραφικά κλπ. χωρίς περιορισμούς στις ανάγκες της παρουσίασής σας.

Ενισχύστε την εταιρική ή προϊοντική σας εικόνα με δυνατότητες σηματοδότησης όλων των σημείων επαφής με τους συμμετέχοντες, όπως σελίδα webminar, πρόσκληση, email κ.λπ.

Δείτε προηγούμενες δουλειές μας

Εκμεταλλευτείτε τις διαδικτυακές εκπομπές

Οι εκπομπές (webcasts) είναι online ροές μίας εκδήλωσης ή διάσκεψης που μπορούν να προβληθούν σε εγγεγραμμένους συμμετέχοντες. Οι τηλεοπτικές εκπομπές παράγουν περιεχόμενο επαγγελματικής ποιότητας που μπορεί να διανεμηθεί σε χιλιάδες συμμετέχοντες, με πολλαπλές δυνατότητες και παγκόσμια πρόσβαση.

Ιδανικές για ζωντανή μετάδοση από στούντιο ή μεγαλύτερες αίθουσες, για λανσαρίσματα νέων προϊόντων, εσωτερικές ή εξωτερικές ενημερώσεις και συνέδρια. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι μαζί σας σε κάθε βήμα, για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες των εκδηλώσεων σας στο διαδίκτυο.

Ανακαλύψτε τα Web conferences

Τα virtual web conferences αφορούν μεγάλες ημερήσιες ή πολυήμερες εκδηλώσεις πολλαπλών συνεδριών που εκτελούνται διαδυκτιακά. Μπορούν να περιλαμβάνουν είτε ζωντανό είτε προ-εγγεγραμμένο περιεχόμενο, παρουσιάσεις, workshops και χορηγικά πακέτα τα οποία αναπτύσσονται σε ειδικά διαμορφωμένη εικονική πλατφόρμα.

Είναι ιδιαίτερα διαδραστικά και έχουν παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση με μια φυσική εκδήλωση και συχνά είναι πιο οικονομικά και αποδοτικά από τις παραδοσιακές εκδηλώσεις.

Είναι κατάλληλα για κάθε εκδήλωση που περιλαμβάνει πολλές παρουσιάσεις, αίθουσες συζήτησης, παρουσιάσεις χορηγών καθώς και για συναντήσεις κορυφής, εμπορικές εκθέσεις, open days κλπ.

Επιστροφή στην κορυφή